Vegan Variety

Heerlijk vegan ontbijt (video)

In onderstaand bericht vind je een heerlijk vegan ontbijt (video) dat geschikt is voor alledaags gebruik. Er is zeer veel variatie mogelijk aangezien je dagelijks kan kiezen voor een ander alternatief. Zo kan je de ene dag een koffie maken met soja melk en de andere dag een chocolademelk met havermout melk.

Alpro biedt vandaag de dag al heel veel veganistische alternatieven aan. Zo hebben ze een breed gamma aan melkvarianten, vegan yoghurts, desserten voor de kids… Op hun website vind je hun volledige gamma inclusief leuke recepten.

Mijn dagelijkse ontbijt bestaat altijd uit een koffie. Hierin varieer ik tussen de light sojamelk van alpro of de sojamelk (natuur) van de Aldi. Wist je dat Aldi ook een breed gamma aan sojaproducten heeft? Ze zijn mega lekker en goed betaalbaar.

Naast mijn koffie kan ik ook genieten van een kom yoghurt met vers fruit en granola. Meestal kies ik voor de Alpro vanille yoghurt omdat ik deze lekker zoet vind. In de zomer eet ik ook graag de mango of kokos variant. Daarbovenop zijn er ook veel varianten in granola: met fruit, zonder fruit, met rozijnen… Ik verkies een granola zonder fruit. Tot slot voeg ik altijd vers fruit toe aan mijn yoghurt. Welk fruit ik verkies, hangt af van wat ik in huis heb. Meestal kies ik wel voor blauwe bessen, banaan of aardbeien.

Video waarin ik mijn heerlijk vegan ontbijt klaarmaak. Laat het smaken en laat ook zeker weten in een reactie wat jouw favoriete combinatie is van yoghurt, granola en fruit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *