Vegan Variety

Veja: de hippe vegan sneaker

Veja: de hippe vegan sneakers
Veja: de hippe vegan sneakers (foto van PURE Mechelen)

Veja ken je waarschijnlijk wel al als de sustainable sneaker die sinds enkele jaren zeer populair is. Deze populariteit heeft het merk te danken aan hun zeer milieubewuste manier van produceren. Zo gebruiken ze voornamelijk biologische materialen. Enkele voorbeelden zijn: organisch katoen, natuurlijk rubber en biologisch leer. Daar bovenop wil Veja geen vervuilend merk zijn. Ze ruimen jaarlijks samen met hun volledige team de stranden op om daarna samen te kunnen surfen (bron: De Tijd). Maar nu gaat men nog een stapje verder. Het merk is bezig om de veja sneakers volledig hip en vegan te maken.

Sinds enkele jaren heeft Veja al enkele veganistische sneakers in hun assortiment. Je vraagt je waarschijnlijk of hoe dit mogelijk is. Ze hebben een alternatief op leer geproduceerd. Dit wordt geproduceerd uit maïsresten uit de voedingsindustrie. De schoen bevat dus geen dierlijke producten. Bovendien is de sneaker ook bijna 100% afbreekbaar.

Vandaag de dag bieden ze al meer dan 60 verschillende veganistische paren aan. Het varieert het van een zeer minimalistisch model naar een meer grove chunky sneaker. Ook de kleuren variëren. Zo heb je veel effen sneakers en veel met opvallende kleurtjes. Zo vindt iedereen zijn stijl bij Veja.

Wij zijn alvast mega fan van het merk en hebben zelf een paar sneakers in onze kast staan! Wil je ook graag zo een hippe vegan sneaker van Veja? Klik dan snel door naar de volgende website.

https://www.veja-store.com/en_eu/c/vegan-shoes

Zo zie je maar dat vegan verder gaat dan het niet meer eten van dierlijke producten. Het veganisme strekt zich verder uit en veel hippe merken willen hun steentje bijdragen. Heel veel modehuizen willen hun collecties dierproefvrij maken, denk maar aan wollen truien. Ik zou zeker eens je research doen over de vele veganistische mogelijkheden die ook nog zeer trendy zijn. Zo draag je met een veja een hippe maar toch vegan sneaker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *