Vegan Variety

3 lekkerste vegan brunch hotspots in België

Wat is er leuker dan in het weekend gaan ontbijten? Dat dachten wij ook al! Daarom hebben wij voor jullie de leukste (en lekkerste) vegan brunch hotspots van België gezocht. Van zodra de horeca-sector terug mag opstarten gaan wij al deze adresjes eens uitproberen voor jullie! Wij hopen alvast dat we heel erg snel terug uit eten mogen want wij missen dit oh zo hard! En zij heel erg benieuwd om deze vegan brunch hotspots uit te testen!

Vegan brunch
(https://www.pexels.com/nl-nl/foto/aardbeien-banaan-blauwe-bessen-bord-916925/)

Vegan brunch hotspots:


HART – Antwerpen

In het hartje van Antwerpen vinden we de plantbased ontbijt-en lunchbar ‘HART’. Bij Hart serveren ze hun gerechten volgens de seizoenen. De roots van de 2 eigenaren liggen in Spanje, Chili en China. Ze gebruiken hun culturen als inspiratiebron van al hun gerechtjes. Onze favoriete zijn de vegan croissants en de zuurdesemboterhammen met healthy spreads! Ze zijn nog steeds open voor take-away! Afhalen kan hier tussen vrijdag en zaterdag tussen 17 en 19u.

“Pure voeding staat het dichtst bij de natuur en helpt je lichaam reinigen, maar ook sneller herstellen ”

– Motto HART
Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen

O’YO – Gent

O’yo is een ontbijt, lunch en koffiebar waar jij centraal staat. Bij O’yo proberen ze je persoonlijk te begeleiden naar het maken van gezonde voedingskeuzes. Je vindt hier een heel uitgebreid menu aan verse en eerlijke producten, allemaal vegan en lekker! Ook hier werken ze met seizoensproducten. Ze beloven zelfs dat alle gezonde voedingsstoffen aanwezig zijn die je nodig hebt in hun gerechten. Hoewel je nu hier nog niet op bezoek kan, zijn ze wel nog steeds open van maandag tot zondag (behalve op woensdag) van 9 tot 14 uur voor take-away!

We bring good food with a good mood by good people

– Motto O’yo
Brabantdam 82, 9000 Gent

Life Bar – Leuven

Bij Life Bar beschrijven ze zichzelf als de ‘healthy kid on the block’, ze bieden al het eten en drinken dat je nodig hebt om de dag gemakkelijk en luchtig gezond te beginnen en eindigen. Life Bar heeft een heel erg uitgebreide -vegan- menukaart. Van hun (h)eerlijke homemade juices en smoothies tot hun buddha bowl, kan alles omgetoverd worden tot een take-away! Ze vragen je om een eigen doosje mee te nemen als je je eten komt ophalen om zo weinig mogelijk afval te produceren.

Devoted juice-pancake-salad-rawchocolate-o-holics

– Motto Life Bar
Parijsstraat 48, 3000 Leuven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *