Vegan Variety

4 keer vegan dineren in Antwerpen

In onderstaand bericht geven we leuke hotspots zodat je 4 keer vegan kan gaan dineren in Antwerpen!

4 keer vegan dineren in Antwerpen

Sumac Antwerpen

In de hippe buurt van de Marnixplaats vind je restaurant Sumac. Bij hen geniet je van de Lebanese keuken. Bovenop een explosie aan smaken bestel je er ook heel wat veganistische gerechten. Zo zijn wij helemaal fan van hun overheerlijke hummus, slow smoked aubergine en brown buttered zucchini (courgette) die allemaal worden geserveerd met plantaardige flatbread. Deze in combinatie met hun overheerlijke falafel balletjes. Je zou het zomaar ‘heaven on a plate’ noemen! On the side serveert Sumac sweet potato fries of een lekkere salade.

Vrijheidsstraat 61, 2000 Antwerpen

Humm Antwerpen

Heb je nog lang niet genoeg van de Lebanese keuken? Dan raden wij je ook sterk aan om een bezoekje te brengen aan restaurant Humm. Dit pareltje bevindt zich in het hartje van Zurenborg. In dit restaurant vind je een grote keuze aan gerechten uit het Midden-Oosten. Hier kan je dineren, maar ook lunchen en ontbijten. Keuze genoeg dus! Zoals de naam het al verklapt, vind je bij Humm een overvloed aan lekkere hummus in allerlei smaken. Uiteraard hebben ze ook heel wat ander lekkers. Fan van falafel, spinach croquettes, roasted caulilflower en sweet potato fries? Dan is een bezoekje aan Humm zeker de moeite waard!

Dageraadplaats 33, 2018 Antwerpen

Camion

‘Only the good stuff’, dit is de slogan van restaurant Camion. Je geniet hier van ’s ochtends tot ’s avonds van allerlei plant based goodies. Als diner geniet je hier met familie of vrienden van een sharing menu. Bij camion geloven ze bovendien plant based foodsharing een echt up-and-coming concept is. Daarnaast veranderen ze hun menu elke 2 (!!) weken. Zo geniet je bij elk bezoekje van andere overheerlijke gerechtjes. What’s not to love about that?

Paleisstraat 7, 2018 Antwerpen

Murni

Zin om je dag overheerlijk te starten? Of eerder met een knaller af te sluiten? Dan ben je bij Murni aan het juiste adres! Bij Murni kan je heel de dag door genieten van de lekkerste veganistische gerechten. Als ontbijt heb je de keuze tussen vegan pancakes, een verse fruit salade of een chia pudding. Wat later op de dag verwent Murni je met talrijke vegan opties: een lekkere salade, burger een vers soepje of hun welbekende mushroom shawarma. Zoals je ziet vind je als vegan bij Murni zeker je keuze!

Leopold De Waelplaats 10, 2000 Antwerpen

We hopen dat jullie al helemaal zin hebben gekregen om lekker 4 keer vegan te dineren in Antwerpen, want het zijn één voor één allemaal aanraders!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *